Klimabolaget

Städa med glädje

Frida Städ

Städprodukter från Frida städ.

Sedan 1947 har Frida hjälpt konsumenter och städproffs att hålla rent och fint i alla rum. I vårt breda sortiment finns såväl innovativa och moderna som traditionella städprodukter. Samtliga är utvalda och framtagna för att möta våra kunders höga krav på enkel, lustfylld och funktionell städning.

Kontakta oss


Städprodukter i mikrofiber.

Mikrofiber

Ren och
fin miljö

Mikrofiber har en unik förmåga att lösgöra smuts och suga upp vätska, utan tillsats av kemikalier. Hemligheten ligger i fibrernas utseende. För att uppnå bästa städresultat är kvaliteten på mikrofibern av största betydelse.

På Klimabolaget använder vi endast de bästa mikrofiberkvaliteterna till våra städprodukter. Materialets struktur, känsla och funktion anpassas alltid efter de olika städbehoven.


Borstar av trä. Skurborstar, diskborstar och nagelborstar.

Produkter i trä

Tillbaka till
naturen

På Klimabolaget började allt med en träborste. Ända sedan starten 1947 har vi värnat om vår ursprungstanke, att visa omtanke om miljön och att ta tillvara de dekorativa och funktionella trämaterialen.

Bland våra städprodukter i finaste trämaterial finns traditionella skurborstar, diskborstar och nagelborstar. Alla våra träprodukter håller högsta kvalitet.


Frida Marrakech städprodukter.

Kollektion

Frida goes
Marrakech

Med vackra färger och härliga mönster från exotiska Marocko blir Fridas Marrakech-produkter en verklig inspiration. Varje mönster bildar en serie med flera olika delar vilket gör det enkelt att skapa en helhet.

Frida Marrakech städprodukter tillverkas i finaste mikrofiber och i sortimentet finns dukar, handdukar, diskunderlägg och svampar. Mikrofibrerna gör att produkterna håller rent och fint utan kemikalier.


Städprodukter utan kemikalier för golv och fönster.

Golv och fönster

Blanka,
rena ytor

Till varje städbehov har Frida speciellt framtagna produkter. Vissa golv kräver en mopp, andra en svabb, och till varje golvprodukt finns skaft och hinkar med flera olika funktioner. Vi har även traditionella skurborstar och sopborste med skyffel.

Att göra fönsterna rena och fina ska vara enkelt och smidigt. Därför har Frida tagit fram ett stort urval rakor och mikrofibertrasor som gör jobbet enkelt, utan kemikalier.


Urval av städprodukter

Kontakta oss om ni är intresserade av att få mer information om våra produkter.

Kontakta oss

Diskunderlägg från Frida Städ

Diskunderlägg

Mikrofiberdukar från Frida Städ

Mikrofiberdukar

Avfallspåse från Frida Städ

Avfallspåse

Gummihandske från Frida Städ

Gummihandske

Kökssvamp från Frida Städ

Kökssvamp

Diskduk från Frida Städ

Diskduk

Mikrofiberdukar från Frida Städ

Mikrofiberdukar

Mikrofibersvabb från Frida Städ

Mikrofibersvabb

Sociala kanaler

Följ med oss!

Till toppen