Vår verksamhet huvudbild

Ett litet företag med stora kunskaper

Affärside

På Klimabolaget står vi alltid med ena foten i det nordiska hemmet. Där hittar vi drivkraften för hela vår verksamhet och genom att förstå marknadens behov kan vi också erbjuda bättre produkter.

Vi har stor erfarenhet av att tillhandahålla och utveckla hushållsprodukter och vårt breda kontaktnät av tillverkare sträcker sig över 15 länder. Detta tillåter oss att vara flexibla i vår produktion, vare sig det handlar om vår egen produktutveckling eller våra kunders. Vi lagerhåller tusentals artiklar och varje dag lämnar ett stort antal lastbilar vårt lager i Staffanstorp.

Men vi är även ett kunskapsföretag och många gånger är det just vår kunskap som är mest värdefull för våra kunder. Vår goda förståelse för produktion, samt vår expertis på logistiska frågor, är ofta nycklar till lönsamma affärer. Och genom att vara lyhörda mot omgivningen fylls vår kunskapsbank ständigt på, och den delar vi mer än gärna med oss av. 

Idag säljs våra artiklar bland annat på:

Ica, Clas Ohlson , Coop, Jula, Willys, Hemköp, Rusta, Dollarstore, BYGGmax, Netto, Gekås, ÖoB, Jem & Fix, Bo Ohlsson, Bauhaus, Kronans Droghandel, Inkclub, Panduro Hobby, Chilli, Eko och Citygross.